Přesně před měsícem postoupila zpěvačka Kateřina Brzobohatá plastickou operaci prsou a nemůže si to vynachválit. „Sama to považuju za nejlepší rozhodnutí v životě,“ libuje si Katka, která se rovněž pochlubila fotkou pořízenou těsně před tím, než (podle svých vlastních slov a emotikon použitých na instagramu) svá „kůzlátka“ opět nevrátila „zpátky do chlívku“, tedy do speciální pooperační podprsenky. Krásně naditý dekolt jí nyní tvoří kulaté implantáty o velikosti 336 ml. Šikovné ručičky zkušených lékařů na jejích ňadrech odvedly skutečně dobrou práci a výsledek vypadá velice přirozeně, jak s nadšením komentovali i její příznivci na sociálních sítích.

S odstupem času Katka přiznává, že k úpravám poprsí vždy přistupovala velice skepticky a přišlo jí to zbytečné a povrchní – a to dokonce i vzdor skutečnosti, že její kolegyně z kapely Nikola Šobichová, dnes tedy již Matoušková, plastiku podstoupila před několika lety. Kateřina jí ale novou výbavičku na hrudníku prý začala závidět, jelikož si vedle ní pak na pódiu připadala poněkud… nevyvinutá. „A po tom, co mi s prsama napáchalo kojení, jsem za operaci šťastná!“ zdůraznila maminka tří dětí, synka Adama (2) a dcer Anabel (7) a Laury (5), které má s hokejistou Davidem Švagrovským (35). Každého potomka totiž kojila dlouhých deset měsíců.

VIDEO: Skupina Holki: Hudbu děláme zadarmo!

Video
Video se připravuje ...

Skupina Holki: Hudbu děláme zadarmo! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“Tell Me What I Want” by Isolated Atoms)

Plastika ňader mimochodem čeká i třetí členku Holek, Radanu Labajovou (40). Ta se ovšem k tomuto zákroku odhodlala ne z estetického, ale zdravotního důvodu – je totiž nositelkou genu BRCA2 a riziko rakoviny prsu je u ní velice vysoké, dokonce prý osmdesátiprocentní. Oba její rodiče této zákeřné nemoci podlehli, a rovněž jí trpí také její sestra, a tak se rusovlasá zpěvačka odhodlala k radikálnímu kroku. Po adnexetomii, tedy chirurgickému odstranění vejcovodů a vaječníků, plánuje také preventivní odstranění prsů, tedy mastektomii. „Takže už nebudeme Holki, ale Silikonki,“ vtipkovala na toto téma Katka pro Super.cz.

VIDEO: Nejkrásnější členka skupiny Holki se vdala: Plakala nevěsta i ženich

Video
Video se připravuje ...

Nejkrásnější členka skupiny Holki se vdala: Plakala nevěsta i ženich. Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
39 fotografií