Je jasné, že tohle tělo dlouho samo nebude. Tedy v případě, že nebude chtít. Bára Mottlová sype na sociální síť jednu sexy fotku za druhou. Provokuje na balkóně v župánku, v saténové košilce a naposledy v krajkovém prádle, které toho moc nezakrývalo. A dobře udělala, protože je to rajcovní a zároveň to budí mužskou fantazii, která jede na plné obrátky. 

„Nedělám to proto, abych získala obdivovatele, nebo abych získala dalšího chlapa ve svém životě. Dělám to pro sebe, protože mě to těší. Jsem ráda, že ještě pořád je co ukazovat a vlastně mě to i udržuje v nějaké formě, náladě a rozpoložení,“ netají se herečka. 

Mottlová v první vlně covidu a nařízené karanténě pracovala jako prodavačka za kasou v supermarketu, teď by ráda pomáhala jako dobrovolnice v oblasti zdravotnictví a sociálních služeb, láká ji například pomoc seniorům. 

VIDEO: Barbora Mottlová nezklamala. Ukázala ňadra v rafinovaném modelu!

Video
Video se připravuje ...

Barbora Mottlová nezklamala. Ukázala ňadra v rafinovaném modelu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Ve štychu ji nenechali její fanoušci na sociální síti. „Nabízeli mi, abych šla někam nahazovat maltu anebo dělala na stavbě. A hodně chtěli pomoct i doma. Vymalovat, umýt okna, udělat velký úklid, hlídat děti. Ale i normálních nabídek mám naštěstí dost,“ říká s úsměvem Bára. 

VIDEO: Herečka Barbora Mottlová s prací za kasou nesekla! Co jí k tomu vede?

Video
Video se připravuje ...

Herečka Barbora Mottlová s prací za kasou nesekla! Co jí k tomu vede? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií