Blondýnka, která se proslavila zejména jako Česká Miss 2011, oznámila světu, že je v 6. měsíci. Při té příležitosti se ukázala v plavkách a zveřejnila také video, v němž prozradila pohlaví svého dítěte. 

Trochu s tím prý otálela, zejména proto, že dlouho se miminko na ultrazvuku nechtělo ukázat. Také chtěla, aby u odhalení byl její partner, fotbalista Tim Sparv. Nakonec pomocí vzkazu v obálce odhalila, co nosí pod srdcem: „Bude to holčička,“ prozradila se slzičkami v očích Nováčková a ukázala papír, na němž byl označen nápis GIRL.

VIDEO: Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí! 

Video
Video se připravuje ...

Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Její rodina si ostatně také dlouho nebyla jistá a každý si prý myslel něco jiného. „Moje mamka si myslela, že to je kluk, babička s taťkou si mysleli, že to je malá Jituška. Já jsem si ze začátku představovala holčičku. V rodině Tima jsou ale mužnější typy, Tim je statný, tak jsem si začala říkat, že to asi bude kluk. Nastavila jsem si to tak a na bříško jsme mluvili jako na kluka," prozradila Jitka.

Nakonec je ale jasné, že na svět přijde dívenka. Radost mají samozřejmě všichni a důležité je, aby bylo dítě zdravé. Ostatně kráska už si snad svou smůlu vybrala, když byla několik dní hospitalizovaná v nemocnici a musela dodržovat klidový režim.

VIDEO: Misska Jitka Nováčková bydlí v šatně! Ale k příteli se stěhovat nechce

Video
Video se připravuje ...

Misska Jitka Nováčková bydlí v šatně! Ale k příteli se stěhovat nechce Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií