Proč „Vždycky upřímná"? Protože upřímnost – naprostá, odzbrojující, nekompromisní, ale někdy i docela drsná, je jedním ze základních povahových rysů herečky doma i mezi kolegy. Na tom se zhruba v šesti desítkách rozhovorů a příspěvků shoduje v zásadě celé její okolí. „Dosáhla věku i postavení, kdy se nemusí za nic a za nikoho schovávat,“ říkají unisono její přátelé. Sama herečka pak dodává, že ani nemá čas maskovat své názory falešností a neupřímností, jen aby náhodou někoho neurazila...

Video
Video se připravuje ...

Unikátní novinka o Jiřině Bohdalové: Na herečku v knize „práská“ rodina i přátelé! Petr Macek, Aleš Brunclík

Bez cenzury

Pro mnohé je pak její otevřenost jako čerstvá voda ve světě přetvářky a herečku za to obdivují a cení si jí. „Nemohla jsem si to dovolit vždycky. Za minulého režimu jsme všichni museli lhát, až se háje zelenaly. Ale upřímnost mezi přáteli, jakkoliv by neměla být zraňující, je nutnost,“ myslí si. V nové knize „Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová", kde o ní na oplátku mluví jiní, se proto rozhodla, že nebude nikoho cenzurovat. „Sama jsem zvědavá, co si o mně myslí,“ směje se JIřina, která v knize spisovatele Petra Macka také dostává slovo a provádí čtenáře klíčovými životními etapami.

Vzkaz od dcery

O Bohdalce a pro Bohdalku – jak zní podtitul knihy odvolávající se na hereččiny blížící se devadesátiny – v novince hovoří i ti, kteří běžně veřejně příliš nevystupují, vážené legendy jako Josef Somr (86), Petr Nárožný (82), Viktor Preiss (73)… Své autentické zkušenosti s Jiřinou dávají k dobru i Dagmar Havlová (67), Karel Šíp (75), Jiří Lábus (70), Martin Dejdar (55), Zlata Adamovská (61) a mnozí další. A prostor dostává samozřejmě i dcera Simona Stašová (55)!

Nová kniha, která se může stát i krásným vánočním dárkem pro někoho z vašich blízkých, je už nyní v prodeji v e-shopech všech knihkupectví a také na webu ikiosek.cz!

Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová
Autor: Blesk

VIDEO: Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu
Video
Video se připravuje ...

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií