Bývalá partnerka Vincenta Navrátila (23), syna herečky Veroniky Žilkové (59), je jasným důkazem toho, že krásná dívka nemusí být hloupá. Talentovaná herečka Sabina Rojková, kterou si televizní diváci zamilovali například v Ulici v roli Viki Horákové a také jako Marušku od dvanácti měsíčků z hudební pohádky Tři bratři, se totiž čerstvě může pyšnit i titulem! „Bakalář s jedničkama?! Cožeeee?“ divila se sama Rojková na sociální síti. „Bylo to náročný, ale nakonec moc fajn studium.“

Závěrečné zkoušky jí totiž na soukromé vysoké škole, kterou si vybrala především kvůli flexibilitě studia, díky čemuž mohla jak studovat, tak i hrát před televizními kamerami i na prknech, co znamenají svět, notně zkomplikovala pandemie viru covid-19. Přesto však byla úspěšná a školu, alespoň prozatím, ukončila jako „šprtka“. Studijní ambice ji totiž neopouštějí ani do budoucna! „No a teď Mgr. a nová škola čeká!“ těší se usměvavá tmavovláska, která v muzikálu Tři oříšky pro Popelku ztvárnila titulní roli.

VIDEO: Premiéra filmu Tři bratři. Jakou pohádku mají známé osobnosti nejraději?

Video
Video se připravuje ...

Premiéra filmu Tři bratři. Jakou pohádku mají známé osobnosti nejraději? Adam Balažovič

Její studijní úspěchy ocenilo nejenom 11 tisíc jejích příznivců a fanoušků svými lajky, ale také kolegové a kolegyně z umělecké branže. „No pozor! Už budu sedět v šatně s titulovanou?“ zareagovala například herečka Tereza Bebarová (45), která si s Rojkovou zahrála v Romeovi a Julii. „Jsi šikulka, Sabi,“ napsala jí zase herečka Kateřina Brožová (52). Mezi gratulanty se objevila také její kolegyně z Ulice Šárka Vaculíková (33), která má za sebou koronavirové onemocnění, Monika Zoubková (44), známá z Ordinace v růžové zahradě 2, či Chantal Poullain (64).

VIDEO: Premiéra Tří bratrů: Na plátně se sešli samí sexy muži

Video
Video se připravuje ...

Premiéra Tří bratrů: Na plátně se sešli samí sexy muži Adam Balažovič

Fotogalerie
39 fotografií