„1+1=3“ oznámila vtipně, leč trefně, kráska Monika Leová, že s manželem Martinem čekají přírůstek do rodiny. Na fotce, kterou přidala k radostné novině, jsou jako vždy oba vysmátí, ale tentokrát má Monika na odhaleném bříšku černou fixou příznačně nakreslené srdíčko.

I přesto, že z komentářů vyplynulo, že řada dalších známých krásek už o radostné novince nejspíš věděla předem, gratulace nebraly konce. „Gratuluju Moni,“ napsala Veronika Arichteva(34), která se v září sama stala poprvé maminkou. „Podle reakcí je vidět, že to nikdo netušil 😂 tak já taky juchuuuuu, bude baby party,“ pogratulovala už spíše jen formálně modelka Tereza Fajksová (31). Ta začátkem měsíce také oznámila své v pořadí již druhé těhotenství. Dokonce už odhalila i to, že k holčičce přibude chlapeček. „No to bude miminek!!! To je nádhera!!! Držím pěsti!“ popřála nastávajícím rodičům také již dvojnásobná maminka a moderátorka Lucie Křížková (36).

Není to tak dávno, co se Monika Leová s manželem těšili, až ve vlastnoručně vylepšeném karavanu procestují svět. Pandemie koronaviru a fakt, že zpravodajský kanál CNN Prima News s Monikou už na postu moderátorky nepočítá, dal manželům nejspíš impuls k tomu, že je ideální čas založit rodinu. Jak se ale modelka nedávno nechala slyšet, v karavanu má už místo i pro miminko, takže neplánované nejspíš nebylo...

VIDEO: Monika Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko.

Video
Video se připravuje ...

Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií