Zpěvačka Dara Rolins je bez přehánění krásnou ženou, a i když si ke svým půvabům musela trochu vypomoci šikovnýma ručičkama plastických chirurgů (má například upravený nos, silikonová prsa a proti stárnutí bojuje botoxem), za svou perfektní figuru vděčí především sama sobě. Dokonale vyrýsované tělíčko má totiž díky józe a pravidelnému cvičení v posilovnách, jak je ostatně často vidět na jejím instagramu. K vylepšením, jaká v minulosti podstoupila, došlo především proto, aby byla spokojená sama se sebou.

„Mým cílem není, nikdy nebylo popřít Daru. Větší prsa dokážou ženě zvednout sebevědomí. A i v případě mého nosu, který jsem si nechala ‚opravit‘, šlo o vyřešení rovnice fotogeničtějšího tvaru, ne o získání většího množství sebelásky,“ tvrdila před nedávnem na instagramu pěnice, která zároveň zuřivě popírala přifouknuté rty nebo výplně obličeje, které jí jsou občas vytýkány. Jak se ale zdá, ne všechny zákroky vyšly tak, jak by si Rolins přála, jelikož nyní musela opět, jak se říká, pod kudlu!

VIDEO: Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu. Adam Balažovič/BPŽ

Její nejnovější úpravu propálil sám chirurg Maxim Ivanchuk, který Daře v tichosti a nenápadně vypomohl v jedné z nemocnic na Ukrajině. Se zpěvačkou sdílel před dvěma dny na sociální síti společnou fotku s popiskem „S tou nejkrásnější a nejvíce okouzlující šťastnou ženou s novým nosem“.

„Můžu vás uklidnit, žádné lámání a velké operace mého nosu se nekonaly,“ řekla Dara slovenskému deníku Nový Čas. „Dobu, kdy se veškeré aktivity omezily a zpomalil se i ten můj čas, jsem konečně využila k vyřešení problému, který mě sužuje již dlouhá léta.“

Tento problém pro ni byl jakožto pro zpěvačku dost fatální - lékař z Kyjeva jí během prodlouženého víkendu musel zprůchodnit obě nosní dírky. „Konečně mohu asi po deseti letech volně a zhluboka dýchat. Paráda!“ libovala si zpěvačka, která se proslavila už jako malá holčička duetem Zvonky štěstí s Karlem Gottem (†80).

Svou první rhinoplastiku pak podstoupila zhruba před dvaceti lety, v roce 2014 pak proběhla médii zpráva, že ve slovenských Piešťanech podstoupila další úpravu nosu. Zákrok, který má za sebou, na ní prý už není skoro ani vidět. „Žádné vizuální změny na mé tváři nenastaly, jsem to stále já, stará dobrá Dara,“ zdůraznila.

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Lékař, jenž jí rozpadající se nosík upravil, si od ní nechal dokonce podepsat Vogue, kde byla před nedávnem na titulce ve velice odvážném outfitu, a s magazínem, na němž vynikl zpěvaččin autogram, se také pochlubil na internetu. „To je jen důkaz toho, že nemám důvod tyto věci tajit. Na druhé straně necítím povinnost ani potřebu svěřovat se na svém instagramu úplně se vším, to, doufám, každý rozumný člověk pochopí,“ dodala Rolins věcně. Rozhodně s tím nelze nesouhlasit, nicméně i tak je to poněkud zvláštní. Dara totiž patří mezi celebrity, co na svůj profil nahrávají několik instastories denně a sdílejí každou svou myšlenku nebo placený příspěvek tak často, až má člověk skoro pocit, že mají mobilní telefon přirostlý k ruce…

Fotogalerie
99 fotografií