Eliška Bučková se zřejmě již nikdy nezbaví nálepky bývalé anorektičky. Ostatně obavy o její zdraví stále vzbuzují fotky, jaké na sociální sítě sama nahrává: Jedinými oblinami na jejím těle jsou silikonová ňadra, jinak moc zdravě nepůsobí. Kromě propadlého břicha a žil vystupujících na vyhublých pažích má na sobě vidět málem každou kostičku, takže pokud jsou mezi jejími followery na sociálních sítích medici, jistě se v oblasti anatomie při pohledu na její vyhublé tělíčko velice vzdělají. Půvabná brunetka proto své okolí až zuřivě přesvědčuje, že normálně jí…

„Vždycky mi přijde mimořádně vtipné, když se anorektičky fotí u stolu plného žrádla... Blik - a jídlo jde do koše. Obávám se, že stejně nikdo neuvěří, že to jíte…“ objevovalo se u snímku, na kterém Bučková pózuje rovnou se dvěma pizzami, zajištěnými patrně v rámci spolupráce. „Já nikoho nehodlám přesvědčovat, není důvod,“ bránila se modelka, která se v roce 2008 stala Českou Miss a později se umístila jako jedenáctá nejkrásnější žena (z celkem osmdesáti soutěžících) na Miss Universe. Poruchy příjmu potravy přiznala v roce 2013, krátce poté, co se rozešla se zpěvákem Václavem Noidem Bártou (39).

VIDEO: Staré trápení Elišky Bučkové: Jak to má s anorexií? Proč jí koukají kosti?

Video
Video se připravuje ...

Staré trápení Elišky Bučkové: Jak to má s anorexií? Proč jí koukají kosti? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Pochybnosti o Eliščině zdravotním stavu vytočily do běla DJku Andreu Pomeje (32), které to nedalo, a proto se do diskuze také zapojila. Podle ní jsou všichni kritici ve skutečnosti jenom „zamindrákované, žárlivé ženy, co jsou si vědomé, že takhle nikdy vypadat nebudou“. „Řekl bys snad oplácané ženě, co jí salát, že je tlustá a že jí to nikdo nevěří? Jen kvůli tomu, že většina žen chce vypadat hubeně, to neznamená, že se celoživotně hubených holek tyhle poznámky nedotýkají, a nebolí je neustálé narážky! Když o někom nic nevíš, tak tohle nedělej!“ obořila se dokonce na jednoho komentujícího muže.

Bučkové, která tvrdí, že za svou štíhlost vděčí pouze dřině v posilovně, vysekla vdova po slavném herci a dabérovi Jiřím Pomeje (†54) svou poklonu. Kromě cvičení ale Bučková bere i podpůrné prostředky na spalování tuků, co propaguje na svých sociálních sítích, a navštěvuje různé kosmetické kliniky, kde se zbavuje údajné celulitidy.

O tom, že jsou jí tato nařčení velice nepříjemná, ovšem není pochyb. Když se podobná diskuze rozjela u jejího nedávného příspěvku, na kterém pro změnu zase mudrovala o snídaních a stěžovala si, že „má tolik času na přípravu snídaně, že vlastně už ani nemá hlad“, komentáře nakonec raději vypnula.

VIDEO: Krvavé zranění na táboře Elišky Bučkové: Následovala cesta do nemocnice!

Video
Video se připravuje ...

Krvavé zranění na táboře Elišky Bučkové: Následovala cesta do nemocnice! Kisa Císařová, Jan Jedlička

„Mě stále udivuje, jak jsou lidé drzí a nevychovaní. Jak si vůbec někdo může dovolit veřejně a urážlivě hodnotit to, jak ten druhý vypadá... Uráží Ewu, že by měla zhubnout, další by měla přibrat... Kdyby raději ten čas a energii věnovali svým životům, bylo by na světě tak krásně!“ reagovala na nepříjemnou debatu Eliška, která jednu dobu vážila neuvěřitelných 49 kilo při své výšce 180 centimetrů, v odkazu na zpěvačku Ewu Farnou (27).

Ta si přitom ze svých kil navíc těžkou hlavu nedělá, naopak s humorem sobě vlastním přezpívala písničku Meghan Trainorové (26) All About That Bass pod vtipným českým názvem Boky jako skříň.

Fotogalerie
58 fotografií