Finský muzikant a zeťák zesnulého slavíka Karla Gotta (†80) se svým fanouškům svěřil s peprným tajemstvím. „Mám pro vás oznámení. Po všech těch letech vám musím něco říct: Jsem gay,“ objevilo se ve španělštině na jeho facebookové stránce krátce po čtvrteční půlnoci. Jeho příspěvek od té doby nasbíral téměř tisíc reakcí, stovky komentářů a kolem padesáti sdílení! Finský muzikant se ale od zveřejnění doznání neozval.

Téměř nikdo z komentujících si ale nemyslí, že by nenapravitelný seladon po tolika vztazích se ženami a téměř dvě dekády trvajícím manželství s dcerou zesnulého slavíka Karla Gotta (†80) Dominikou byl doopravdy homosexuál, a utahují si z jeho neopatrnosti.

Video: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích Bára Horáková, Lukáš Červený

Tak jo, kdo ti vzal telefon?“ ptá se jeden fanda. „To tě pěkně vytrollili. To se stane, když si neohlídáš otevřený profil,“ poučil ho další. „Chudák Timo, nechal někde otevřený prohlížeč a oni ho vyoutovali ve španělštině,“ napsal další a možná uhodil hřebík na hlavičku – Timo své příspěvky v drtivě většině píše anglicky. „My jsme to o tobě vždycky věděli, Timo, haha,“ utahoval si z něj jiný milovník powermetalu. Někteří ale za tím spíše vidí chabý pokus o strhnutí pozornosti.

Nakonec sám muzikant potvrdil, že jeho »coming out« byl jen vtípek lidí, kteří mu sebrali účet. „Ahoj kamarádi, jsem zpátky. Můj facebookový účet mi vzali hackeři a mobil a další věci mu ukradli,“ přiznal. „Mimochodem pro ty, co byli tak rádi, že jsem přiznal orientaci, využívám tohoto prostoru, abych veřekně oznámil: Já nejsem gay.“

Timo se od krátkého červencového pobytu v Praze, kam přijel neúspěšně přesvědčit svou manželku Dominiku, aby mu dala poslední šanci, zdržuje v mexickém městě Monterrey. Původní plán koupit si v Mexiku dům mu zhatila pandemie koronaviru. Tolkki přišel o kšefty, musel se uskromnit a zabydlel se u přátel. Nedávno prozradil, že by se rád trvale usadil v Česku a vyžehlil si vztahy s Dominikou.

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
110 fotografií