Mladičká přítelkyně Bohuše Matuše Lucinka je v osmém měsíci těhotenství a nastávající rodiče už ví, že čekají holčičku. „Nechtěl jsem to propálit, ať máme aspoň nějaké tajemství, ale pak jsem se někde omylem podřekl,“ směje se pro eXtra.cz zpěvák, který je momentálně bez práce.

„Před březnovým lockdownem jsem měl na účtu velmi slušné peníze. Byl jsem žádaný a vydělával jsem výborně. Kdyby to šlo pár let dál, mohl jsem si koupit i dům, ale zkrátka se to zaseklo. Když nám znovu umožnili zpívat, výdělky byly sotva poloviční. Lidé se báli chodit na koncerty. Ale jak říkám: Nebrblám, všechno chápu. Důležité je jen tuhle situaci přežít. Pro spoustu lidí je to neštěstí,“ svěřil se Matuš, který by prý v nejhorším šel manuálně pracovat. Klidně uklízet či vybalovat zboží do obchodu.

VIDEO: Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila!

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! David Turek, Lukáš Červený

„Teď jsme si s Lucinkou nakoupili na mrazák deset kilogramů hovězího, které milujeme na všechny způsoby, a budeme čekat, než se to přežene,“ dodal pro eXtra.cz nastávající tatínek.

VIDEO: Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií