Režisér populárního seriálu Vyprávěj nebo filmu Mazalové 2 je od 12. října zase o rok starší. Jeho narozeniny oddaná manželka Veronika Arichtevas pomocí tisíců fanoušků oslavila i na instagramu, kam vložila nádherné přání, v němž se vypsala ze svých pocitů a zmínila, co všechno na Biserovi miluje.

 „Věděla jsem, že můj muž je skvělej člověk, ale až teď, za poslední měsíce, jsem zjistila jak moc. Je to ten největší parťák do života,“ napsala ke společné fotografii ještě z období těhotenství. Hvězda Slunečné na Biserovi oceňuje jeho starostlivost, inteligenci, ale i různé úsměvné maličkosti. Ty koneckonců tvoří život. 

Video: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

„Miluju, jak se směješ, jak vaříš a do všeho dáváš rajčata, jak si zodpovědnej, jakou máš každý ráno energii a dobrou náladu (na rozdíl ode mě), jak hraješ na kytaru a hledáš ten správnej tón, jak jsi chytrej a máš přehled, jak dobrej jsi v tom, co děláš, a děláš to naplno, jak mi mačkáš nohy, když mě něco bolí, jak jsi spravedlivej, jak se mračíš, když ti něco nejde, miluju, když mluvíš bulharsky, a taky jak mi nosíš malýho v noci na kojení, abych nemusela vstávat... Miluju!“

Taková slova mají mnohdy větší hodnotu než cokoliv jiného. Manžela ovšem předčasně obdarovala jiným balíčkem štěstí nevyčíslitelné hodnoty – 29. září mu porodila vysněného syna Luku. 

VIDEO: Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou

Video
Video se připravuje ...

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou. FTV Prima

Fotogalerie
59 fotografií