I když se manželé už na jaře dohodli na všem, včetně péče o syny Vojtu (10) a Honzíka (8), musí do soudní síně ještě přinejmenším jednou. Vzhledem k malým dětem dostali nevyžádanou šanci.

VIDEO: Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje?

Video
Video se připravuje ...

Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje? Bára Horáková, Lukáš Červený

Oba už jsou ale zaláskováni jinde. Lucie již na jaře potkala na internetu Lukáše (27) a opustila kvůli tomu po 12 letech muže Honzu. „S Lukášem to myslím vážně,“ řekla v červenci. Ale i Jan už má zase šťastné oči. Na sociální síti zase píše zadaný. Přítelkyně Eva mu změnila život zpátky k lepšímu. „Už jsem ji představil klukům,“ prozradil Jan vesele. „O prázdninách jsme společně cestovali po Česku, bylo to fajn,“ dodal. Na zimu plánuje s novou láskou ještě výlet za exotikou a teplem, ale ten se mu nyní každým dnem koronaviru více a více vzdaluje. „Tak snad příští rok,“ věří v lepší příští Kovařík.

Dohoda o dětech

Rozvod iniciovala Lucie. Zamilovala se do Lukáše, se kterým si napřed psala. Gottův zeť, který si Lucku vzal v roce 2008, je se vším smířený. „Naše manželství jsme ukončili dohodou. Domluvili jsme se na všem, co se týká výchovy dětí a péče o ně,” řekl Jan. Zbývá poslední stání.

VIDEO: Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu

Video
Video se připravuje ...

Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu Karel Gott Agency

Fotogalerie
37 fotografií