I když měla zpěvačka Markéta Konvičková termín porodu až v říjnu, její dcera se rozhodla přijít na svět o něco dříve. „Stejně je to prča. Před týdnem v noci mi praskla voda a Renda byl služebně ve Vídni na 20 dní. Prostě sedl do auta, hlava nehlava, dojel, neptejte se za jak dlouho. A pak už byla Ami na světě. Všechno stihl! Tak to mělo prostě být,“ libovala si na instagramu kráska, která se nestyděla ukázat na sociálních sítích ani své porodní tělo – nedávné těhotenství by na ní ovšem člověk málem ani nepoznal. Dítě, které si Konvičková pořídila s pilotem Reném Kubešem, ji prý totiž „nestihlo zhuntovat“.

I na cestě z porodnice tak vypadala jako holčička, která přišla do nemocnice jenom navštívit svou starší sestru nebo maminku. Únava z prvních probdělých nocí nad novorozencem na ní vidět vůbec nebyla… Přestože připustila, že měla oči nateklé od pláče. „Odchod z porodnice jsem probulela, šťastná a pyšná,“ svěřila se Markéta téměř 165 tisícům svých followerů.

„Teď to začíná,“ dodala však s radostným očekáváním. Amálku si odnesla domů v černém vajíčku, což je speciální autosedačka pro miminka (kterou mnoho maminek využívá i doma místo postýlky či sedačky), překrytou růžovou bambusovou dečkou. „Měla jsem ji vysněnou už od začátku těhotenství, a tak to uteklo, že teď už s ní přikrývám svoji dceru…“ svěřila se dojatě.

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé Markéta Reinischová

„Dokáže mi to někdo vysvětlit?! To už jakože budu třeba za chvíli babička a mít vnoučata? Doufám, že někdo ten čas jednou zpomalí!“ hrozila se novopečená maminka. Původně se přitom obávala, že po léčbě vzácného druhu rakoviny, tedy nádoru na vaječníku (jeden jí byl dokonce odebrán), bude mít do budoucna vážné problémy s otěhotněním…

Místo toho se teď interpretka hitů Cizí světy, Toužím nebo Zůstaň se mnou, která před dvěma roky rovněž zazářila v zábavné show Tvoje tvář má známý hlas, už těší na vnoučátka! Zkrátka jak se říká, člověk míní, Pánbůh mění – a ne vždycky v negativním slova smyslu.

VIDEO: Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírala podle svého šatníku! 

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírá podle svého šatníku! Lukáš Červený

Fotogalerie
65 fotografií