Žádost o rozvod byla už několik měsíců podaná, jenže se to celé protáhlo kvůli pandemii koronaviru. Ale jak tvrdí Agáta, už je jejímu manželství s Jakubem Prachařem definitivní konec!

„Sluší mi to víc jako svobodné? Nevím. Jedna etapa skončila a život jde dál. Svatba bývá zábavnější, ale rozvod zase rychlejší. No nic, teď jsem rozvedená milfka,“ napsala na sociální síť v pátek před polednem Prachařová, vlastně už oficiálně Hanychová. Pro jistotu si vypnula mobil, aby v návalu euforie neřekla víc, než na čem se s exmanželem domluvili. 

„Třeba už rozvod byl, nebo taky ne. Stejně nějakou dobu trvá, než to nabude právní moci, takže se k tomu nebudu vyjadřovat,“ řekla ve středu Blesku modelka. Dnes je situace o dost jasnější a do světa hlásí, že má status rozvedená. 

VIDEO: Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením?

Video
Video se připravuje ...

Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením? Markéta Reinischová

A nejenom ona, ale i Jakub se krátce po rozsudku soudu ozval. „Šťastnější výraz bych těžko hledal. Štěstí je krásná věc,“ okomentoval herec společnou fotku s advokátem Romanem Jelínkem. 

Na střídavé péči o dceru Miu (3) se už dávno dohodli a podle všeho ji oba zvládají na výbornou. Jelikož Agáta zůstane s dětmi v jejich společném domě, musela Prachaře vyplatit. Protože na to ale neměla dostatek financí, její matka Veronika Žilková (58) musela prodat rodinnou chalupu v horách. 

Agáta se za Jakuba provdala hned dvakrát, a to v roce 2013. Jednou na hotelu, podruhé v kostele. Od loňska spolu nesdíleli domácnost a po létě už bylo jasné, že se manželství po šesti letech chýlí ke konci. 

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií