Celé těhotenství zvládala velmi dobře a ani moc kil nepřibrala. Naopak se netajila tím, že jí po porodu bříško bude chybět. Už před časem s manželem Ondřejem Novotným (43) prozradili, že čekají holčičku, ale jméno si nechávali pro sebe.

Na výběr měli dvě a nakonec zvítězila Meda. „Meda♥️ 4kg nejvetsiho stesti... 22.9.2020,“ napsala jen ve středu večer šťastně novopečená maminka na instagramu. 

Na rozdíl od některých kolegyň, které se rozhodly pro domácí porod, se Renata svěřila do rukou odborníků v porodnici. Důvod, proč holčičku pojmenovala Meda, sice neprozradila, je ale klidně možné, že se nechala inspirovat mecenáškou Medou Mládkovou (101), která razí heslo: „Když chceš, můžeš!“

VIDEO: Misska Renata Langmannová přiznala: Na Kilimandžáro jsem lezla těhotná! 

Video
Video se připravuje ...

Misska Renata Langmannová přiznala: Na Kilimandžáro jsem lezla těhotná! Markéta Reinischová

„Je to pro mě první porod, budu rodit určitě v porodnici, chci mít kolem sebe odborníky. Ani na žádných speciálních předporodních kurzech jsem nebyla. Ven nějak prostě musí,“ svěřila se pro Expres.cz Langmannová.

Zatímco pro krásku to bude první dítě, pro jejího manžela druhé. Z předchozího manželství má dospělou dceru Trinity (19). 

VIDEO: Renata Langmannová: Jsem slaměná vdova, muž zůstal na Filipínách!

Video
Video se připravuje ...

Renata Langmannová: Jsem slaměná vdova, muž zůstal na Filipínách! Blesk TV

Fotogalerie
36 fotografií