I když nejde o klasickou pohádku, kterou všichni znají, tak fantasy příběh má díky Marku Lamborovi našlápnuto na zvýšenou návštěvnost. V pohádce si mladý herec zahrál prince Jana z Calderonu. Díky své popularitě získané účastí v Tváři a posléze rolí ve Slunečné nemusel Marek na konkurz jako ostatní. Pro tvůrce byl jasnou volbou. 

Petr Kubík, režisér pohádky, mi chtěl film poslat v nedodělané verzi, abych ho viděl. Ale nějak jsem měl chuť vidět ho až bude stoprocentní. Což se mi bohužel zatím nepodařilo, jelikož se kina pár dní před premiérou uzavřela,“ říkal v době karantény Lambora, který tak pohádku Princezna zakletá v čase viděl až na premiéře.

Na ní měl co dělat, aby vše stihl. Kdekoliv se totiž mladý herec objevil, okamžitě na něj skočily fanynky s mobilem v ruce a dělaly si s ním selfie. 

VIDEO: Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky

Video
Video se připravuje ...

Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky Adam Balažovič/BPŽ

Nedávno se mi stalo, že se za mnou řítily tři dívky ve věku jedenácti let. Myslel jsem si, že se budou chtít se mnou vyfotit, a tak jsem už z dálky kýval, že je to možné. Vzápětí se ukázalo, že mě každá z nich chtěla pouze obejmout! Jako prkno jsem stál na místě a každá z nich mě objala. Udělalo jim to takovou radost, že mou překvapením otevřenou pusu okamžitě vystřídal úsměv od ucha k uchu. Takový pocit jsem ještě nezažil,“ svěřil se Radiožurnálu hrdina seriálu Slunečná

Do kina vyrazily další představitelky Eliška Křenková a Veronika Freimanová. Veroniku doprovodil manžel Vladimír Bouček a také její starší dcera Tereza Brabcová s přítelem Markem Šíšou, s nímž má dceru. 

VIDEO: Veronika Freimanová se svěřila, co s manželem nejraději dělají!

Fotogalerie
35 fotografií