Oslavu 26. narozenin nechala Dominika Myslivcová na své mamince, která si opravdu dala záležet. Obří číslice, balonky, dort vše v odstínu modré, na kterou má Tiffany dokonce ochrannou známku. 

„To už je mi opravdu 26? Taky vám příjde, že to tak hrozně moc letí? Nedávno ještě 16 a já coby blogerka ‚didlinka-D‘ a dnes 26. No, už taky nejsem úplně nejmladší kousek. Ale tak důležité je, jak se člověk cítí, a já si to budu užívat i v šedesáti. Jinak ještě jednou moc děkuji všem za přání! Jste zlatíčka,“ rozepsala se na sociální síti blogerka a příležitostná herečka. 

VIDEO: Sexy »Barbie« Dominika Myslivcová: Tři roky tají přítele! Teď spolu nesmí být

Video
Video se připravuje ...

Sexy »Barbie« Dominika Myslivcová: Tři roky tají přítele! Teď spolu nesmí být. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Mezi dárky nechybělo nové auto cabrio, dárky od luxusních značek a obří pugéty. Ale ten nejdojemnější dárek dostala Dominika od maminky. 

„Mamka mi podle jedné fotky nechala udělat karikaturu mě a pejska Fendiho. Hrozně mě to potěšilo a už vím, kam si ho doma pověsím,“ svěřila se Blesku blondýnka, která nechyběla na premiéře komedie Ženská pomsta, kde ztvárnila roli barmanky. 

VIDEO: Dominika Myslivcová o roli barmanky ve filmu: Byla to dřina, nikdy bych se tím neživila!

Video
Video se připravuje ...

Dominika Myslivcová o roli barmanky ve filmu: Byla to dřina, nikdy bych se tím neživila! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
63 fotografií