Nejedna dáma jistě při pohledu na Lucii Křížkovou zalitovala, že nemá k dispozici šatny České televize, kde se to jenom hemží nádherným oblečením, v němž by snad každá žena vypadala jako skutečná dáma. Jak ovšem nyní na sociálních sítích štíhlá moderátorka, která je i po dvou porodech stále jako proutek, přiznala, mnohé šaty, do nichž se během natáčecího dne pořadu Sama doma převléká, pocházejí z jejího vlastního šatníku!

„Dnes jsme opět zvládly hlasatelský maraton s několika převleky,“ pochlubila se totiž na instagramu a připojila celou sérii fotek, na nichž je postupně v několika různých outfitech – například v červených šatech s hlubokým dekoltem, v modrých se širokými rukávy nebo v krémových se skvrnami á la dalmatin. „Nejmilejší mi ale byly ty fialkové šaty. Víte proč? Protože jsou po mojí mamince,“ překvapila své příznivce.

VIDEO: Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny?

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

„Nechala si je ušít na míru před 30–40 lety (už si to prý přesně nepamatuje). A mně padnou jak ulité!“ libuje si Křížková, která v roce 2003 zvítězila v soutěži Miss České republiky ještě pod svým rodným příjmením Váchová. Na to, že šaty byly spíchnuty v době socialismu, vypadají neskutečně nadčasově a stejně zarážející je i fakt, že jsou vlastně možná stejně staré jako Křížková sama… Vkusu její maminky tedy nelze nic jiného než zatleskat!

VIDEO: Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře. 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií