Situace kolem koronaviru je v současné době zmatená více než kdy jindy a lidé neví dne ani hodiny, co bude v následujících týdnech a která opatření platit budou a která ne. Nicméně je už zřejmě jisté, že lidé, kteří se od 24. srpna budou vracet do Čech z dovolené ve Španělsku (vyjma Kanárských ostrovů), budou muset povinně podstoupit test na covid-19. A mezi ně se, vypadá to, zařadí i Jana Vopěnková, v minulosti nechvalně proslulá jako milenka knížete Karla Schwarzenberga.

Jana si totiž v současné době užívá dovolenou ve Španělsku. A jak pro web eXtra.cz přiznala, rozhodně ji nějaké obavy netíží. „Nechci za 20 let litovat věcí, které jsem neudělala. Neváhala jsem vyrazit za hranice,“ má jasno žena, která se netají tím, že má v životě poměrně velké cíle. Jedním z těch menších bylo navštívit právě populární Málagu ve Španělsku a tento sen si nyní splnila. „Španělský temperament mám v krvi,“ dodala, proč zvolila právě dovolenou v jedné z rizikových zemí.

S kým Jana na letní radovánky vyrazila, však není jasné. S kamarádkou, s neznámým milencem...? Kdo ví. Jisté ale je, že dotyčná osoba si je dobře vědoma Janiných předností, které nezapomněla patřičně a kvalitně zvěčnit, a tak se i vy můžete v galerii podívat, jak Schwarzenbergova ramlice za ty roky „prokoukla“ a zkrásněla!

VIDEO: Majitel hospody, kde měl Karel Schwarzenberg rande s "ramlicí"! Co jedli?
Video
Video se připravuje ...

Majitel hospody, kde měl Karel Scwarzenberg rande s „ramlicí“! Co jedli? Zbyněk Pecák

Fotogalerie
32 fotografií