„Přátelé, první poločas tvrdého zápasu jsme zjevně vyhráli. Velké díky patří mojí sestře Bohdaně, která neváhala darovat mi včas potřebnou kostní dřeň. Děkujem ti, Bohdy,“ zaznělo z hercových úst poté, co byl propuštěn z nemocnice. Taková slova možná vyvolávají iluzi dokonalého sourozeneckého pouta. Hryc a jeho sestra Bohdana Machajová jsou přitom ve skutečnosti už léta na nože.

Situace se vyhrotila během spolupráce v rádiu Twist, kde působil i Bohdanin manžel Luboš. Hryc ho nesnášel a antipatie k němu zdůraznil i ve své knize. Bohdaně se to nelíbilo a s bratrem přestala komunikovat. Po děsivé diagnóze akutní leukemie ale šly spory stranou.

Video: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

„Neváhala jsem ani vteřinu, a to z úcty k rodičům a z úcty k životu jako takovému. Nelíbila se mi představa, že má umřít,“ prozradila Bohdana podle serveru Topky.sk časopisu Slovenka. „Napsala jsem mu esemesku, když ho hospitalizovali, ale neodpověděl na ni. V nemocnici se divili, že má sestru,“ popsala překvapení personálu, když se v budově objevila. Že se o ní Hryc ani slovem nezmínil, ji vytočilo. „Bylo mi trapné jim vysvětlovat, že spolu nemluvíme.“ Nakonec to ale přešla a udělala správnou věc.

Když jí poté herec z Kamaráda do deště či Ulice veřejně poděkoval, spousta jejích blízkých netajila svůj údiv, že mu zrovna ona přispěchala na pomoc. Od toho asi sourozenci jsou. S Hrycem od darování kostní dřeně v kontaktu ale není a to samé potvrdil i herec serveru Nový čas s tím, že k nalezení cesty jeden k druhému potřebují čas.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií