Operní diva Andrea Kalivodová, herečka Petra Černocká, exhvězda SuperStar Sámer Issa nebo pěvkyně Tereza Mátlová. Tu ovšem nedoprovodil přítel Jaroslav Soukup, ale úplně jiný muž! Ale jedná se o kamaráda stylistu, takže ji doma oheň na střeše pravděpodobně nečekal. 

Modelka Kateřina Průšová se zase přibelhala o berlích. „Trochu jsem přecenila síly. S kamarádkou jsme si udělaly cyklovýlet z Prahy na Kvildu a zpět, 400 km za čtyři dny. Koleno to nevydrželo a přetrhala jsem si vazy. Mám nařízený čtrnáctidenní klidový režim, pak se uvidí, zda operace, anebo se to zapouzdří,“ svěřila se Blesku Katka. 

Ta se na párty potkala i se svým exmanželem Vladimírem Konvalinkou a jeho novou partnerkou. Ale po těch letech odloučení z nich veškerá nevraživost vyprchala a nemají problém si normálně popovídat. 

VIDEO: Fanánek přiznal problémy s protézou za 120 tisíc! Proč mu praskají chodidla?

Video
Video se připravuje ...

Fanánek přiznal problémy s protézou za 120 tisíc! Proč mu praskají chodidla? Kisa Císařová

Herečka Bára Mottlová ukázala svou o pár kilo štíhlejší postavu ve zlatých koktejlkách. Dominika Myslivcová se nepustila sklenky šampaňského a pronášela moudra. „Někde jsem slyšela, že krásné ženy jsou nebe pro oči, peklo pro duši a očistec pro peněženku. No, možná na tom něco bude,“ tvrdí blondýnka na instagramu. 

VIDEO: Zadní vrátka herečky Anny Linhartové: Dcera Jitky Asterové prodává u pultu sýry.

Video
Video se připravuje ...

Zadní vrátka herečky Anny Linhartové: Dcera Jitky Asterové prodává u pultu sýry. Kisa Císařova

Fotogalerie
43 fotografií