„Budu tam pracovat ještě dlouho,“ svěřila své odhodlání Blesku Anna Linhartová, která mléčné výroby zatím pouze prodává. Jejím snem je ale dostat se mezi ty, kteří sýry i ručně vyrábějí. To ale podle jejích vlastních slov ještě nějakou dobu potrvá, protože takovou pozici je třeba si zasloužit. Proto se teď herečka snaží odvádět coby „žena za pultem“ nejlepší možné výkony. „Jsem normálně vepředu v obchodě. Sýry doporučím, nakrájím na plátky, řeknu, co o nich vím, a vezmu peníze. Jsem prostě prodavačka,“ popsala dcera Jitky Asterové svou aktuální pracovní náplň, kterou střídá s hereckou profesí.

Na rozdíl od jiných, které za kasy obchodů zcela nedobrovolně zahnala „korona krize“ a ztenčující se konto, Anna Linhartová se v roli prodavačky vyloženě vyžívá. Jelikož ji má ale jen jako doplněk ke své jinak poměrně úspěšné herecké dráze, nemůže obchodu se sýry nabídnout klasický plný úvazek. „Teď to bylo vzhledem ke koroně jednoduché. Jinak se tam snažím být dvakrát týdně. Naštěstí jsou ke mně vstřícní a můžu si vybírat směny podle toho, jak potřebuju,“ pochvaluje si herečka.

VIDEO: Zadní vrátka herečky Anny Linhartové: Dcera Jitky Asterové prodává u pultu sýry 

Video
Video se připravuje ...

Zadní vrátka herečky Anny Linhartové: Dcera Jitky Asterové prodává u pultu sýry Kisa Císařova

Vzhledem k tomu, že od září ji ale čeká zase spousta herecké práce, nebude pro Annu Linhartovou úplně jednoduché dostát ani předsevzetí o dvou směnách týdně. I tak ale ví, co je pro ni důležité. „Je to pro mě prioritní, takže se pokusím být tam co nejvíc,“ slibuje na krátko ostříhaná zrzka. Herečka nemá problém ani s tím, když ji v obchodě v pracovním odění lidé poznávají. Fotku si ale údajně zatím žádný ze zákazníků podepsat nenechal. „Tam chodí fajn lidi, kteří z toho nedělají haló,“ je ráda Anna Linhartová.  

VIDEO: Pravda o proměně holohlavé Linhartové: Jak se s tím vyrovnal její manžel? 

Video
Video se připravuje ...

Pravda o proměně holohlavé Linhartové: Jak se s tím vyrovnal její manžel? Kisa Císařová

Fotogalerie
33 fotografií