Maminka Vojtěcha Bernatského zřejmě už léta pije elixír mládí, protože blondýnka, co je na fotkách zachycená v kraťasech a tílku, rozhodně nevypadá na 71 let! Což ocenily nejenom desítky fanoušků, ale i sám její syn. 

Už půl roku jsme se bohužel neviděli. A asi to hned tak nebude. Švédsko je na tom  slavném semaforu pořád červený. Ale podle dnešní ranní fotky to tam tak špatný nebude. Viď, mami? Nevím, jak je to možný, ale to švédské podnebí má na mojí 71letou maminku/modelku velmi blahodárný účinek,“ okomentoval fotku své matky, která si užívá letního počasí na terase svého domu, kde žije s partnerem.

VIDEO: Čerstvě rozvedený Pavel Zuna je ve Varech s přítelkyní! Jaký má vztah s exmanželkou?

Video
Video se připravuje ...

Čerstvě rozvedený Pavel Zuna je ve Varech s přítelkyní! Jaký má vztah s exmanželkou? Martin Balcar, Jan Jedlička

Paní Marie Šrámková i na dalších fotkách dokazuje, že i v důchodovém věku lze díky pozitivnímu myšlení, častému cestování a v neposlední řadě pohybu vypadat fantasticky a mladistvě. A tak není divu, že si ji už spletli s Darou Rolins?! 

Wow, taková kočka v tom věku, neuvěřitelný. Chvíli jsem myslela, že je to Dara Rolins,“ okomentovala fotku jedna ze sledujících. „Cože? Já si myslela, že je to třeba vaše sestra. Tipovala jsem jí max 45let,“ píše další. „Já si taky říkala, že to je ségra, než mi došlo, že žádnou nemáte. No panečku, tak tomu se říká super geny. Nádherná kočka to je. Musíte být na ni pyšný. Tady je ukázka toho, že věk je opravdu jen číslo.“ 

VIDEO: Moderátorka Zpráv na Nově Iveta Vítová: Dcera rohodně sama dlouho nezůstane

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Zpráv na Nově Iveta Vítová: Dcera rohodně sama dlouho nezůstane Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií