Do porodu zbývají ještě dva měsíce a už teď je jasné, že dítě nepřinese vrána, ale čáp. „Veronika hrozně chtěla holku, takže myslím, že ještě bude tlak. Ale mě to baví a je mi jedno, jestli to bude kluk, nebo holka. Samozřejmě je šťastná i tak,“ prozradil Blesku Biser Arichtev, který je zkušeným otcem.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Z předchozího vztahu má osmiletého syna Teodosia. „Veronika jako prvorodička se na mateřství hodně připravuje, čte si o tom, občas se mě ptá, ale nechci dělat chytrýho,“ smál se režisér.

Konečně prsa

Rád by byl u porodu – pokud ovšem zrovna nebude na place... Momentálně totiž natáčí na Kavčích horách seriál Kukačky. Veronika mezitím skončila v seriálu Slunečná a nejnověji nafotila sexy fotky s těhotenským bříškem v plavkách. „Prvně v životě mám i prsa do nich!“ pochvaluje si herečka Veronika Arichteva a také nedávná hvězda StarDance. „I když níž, než jsem si v pubertě přála...“ dodala s přehnanou sebekritikou.

VIDEO: Veronika Arichteva už manželovi konečně nesmrdí!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva už manželovi konečně nesmrdí! A komu fandí ve StarDance? Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií