Dagmar Havlová se v minulosti svěřila, že za svůj život už prodělala 22 různých zlomenin. Naposledy ji předloni trápilo koleno a musela kvůli tomu i na operaci.

Já si každý rok zjara něco zlomím, ale to mám odmalička. Hodně jsem si to zapříčinila, když jsem nosila nemocného manžela do schodů, když byl nemocný několik let. A jednak v mnoha hrách padám na kolena a nevzala jsem si chrániče, takže to mám i z jeviště,“ řekla dříve v Top Staru herečka. 

VIDEO: Dagmar Havlová se vrátila k dabingu! Prozradila, jaký na to má fígl!

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová se vrátila k dabingu! Prozradila, jaký na to má fígl! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Ale ani častá zranění ji neodradila od toho, aby s herečkou Terezou Rambou neabsolvovala společnou pouť do Santiaga de Compostela. Svatojakubské cesty prochází celým Portugalskem, nejoblíbenější úsek o délce 250 km vede právě do Santiaga de Compostela až z portugalského přístavu Porto. 

Má hluboký duchovní rozměr. Věřím, že během cesty může člověk proniknout hluboko do svého nitra, při chůzi má čas přemýšlet o věcech, na které v běhu každodenních starostí není tolik klidu,“ svěřila se v rozhovoru pro Žena a život Havlová. Pokud zvládne 250 kilometrů ujít za deset dní, jak je obvyklé, tak pak nezbývá říct než – klobouk dolů... 

V minulosti už pouť absolvovaly herečky Tereza Kostková (44), SandraPogodová (45) nebo Kristýna Janáčková (38). 

VIDEO: Dagmar Havlová vlastní stovky klobouků! Co s nimi dělá a kde je uschovává?

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová vlastní stovky klobouků! Co s nimi dělá a kde je uschovává? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií