Poprvé po koronakrizi stála na jevišti a chtěla, aby ji Dominika, která u ní čtyři měsíce bydlela, viděla v akci. Gottová totiž po odstěhování od Šárky a její rodiny mimo jiné tvrdila, že Rezková nemá žádné kšefty a má finanční starosti, kvůli kterým ji měla zpěvačka žádat o zapůjčení 100 tisíc korun.

VIDEO: Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video
Video se připravuje ...

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli! Luboš Procházka, Lukáš Červený

„Nepřišla, protože je srab! Ona nechce znát pravdu a jede si to svoje,“ prohlásila interpretka hitu Borůvková. „Trošku jsem pokukovala, zda se objeví, ale pak jsem to vzdala a soustředila se na zpěv,“ dodala. Dominika ve čtvrtek večer končila v devět hodin v práci, takže by koncert stejně nestihla, hlavně ale říká: „Nechci už ohledně Šárky nic řešit!“

Fešák Dominik

Ze tří synů Rezkové dorazili do pražského baru jen dva. Nejstarší Otta (28) a Dominik (16), kterého měla Šárka s hudebníkem Jiřím Brabcem (†63). „Máma zpívala skvěle. A jak říkala, že jsem po tátovi hodně na ženský, tak tím mě rozesmála. Momentálně žádnou nemám,“ smál se Dominik.

Přišel i Boura

V publiku mimo jiné usedl moderátor a kamarád Rezkové Slávek Boura (56), v jehož talk show byla Šárka před týdnem. Právě během ní si exhvězda Novy nasadila masku s tváří Dominiky Gottové a nalila si panáka, což zpěvačka nečekala a – stejně jako publikum – se bouřlivě smála.

SPECIÁL MŮJ TÁTA KAREL SI MŮŽETE OBJEDNAT ZDE!

6304241:gallery:true:true

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií