V polovině února přivedla na svět syna Jiříčka a svět se otočil vzhůru nohama. „Jsem mámou na dvě stě procent. Já to tak v životě mám, měla jsem etapu, kdy jsem si užívala naplno, protože jsem byla svobodná, a pak přišel Petr a syn, zklidnila jsem se a opět si to moc užívám," řekla Blesku Aneta Vignerová, která v těhotenství přibrala 25 kilo. 

„Vůbec jsem to neřešila, prostě jsem jedla, co jsem chtěla. Už mám asi polovinu dole a jsem spokojená, protože konečně mám ženské tvary, což jsem v době modelingu neměla. Pomalu se do něj vracím, už jsem nafotila kampaň na kočárky, ale nebudu to přehánět," tvrdí modelka. 

VIDEO: Aneta Vignerová popsala dramatický porod: Přišla o zásadní věc v mateřství!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová popsala dramatický porod: Přišla o zásadní věc v mateřství! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

S přítelem, scénáristou Petrem Kolečkem si malého chlapečka užívají a střídají se v hlídání. „Petr pracuje z domu a já nekojím, takže je to ideální pro oba dva. Zda někdy bude svatba? Myslím, že k tomu časem dojde, ale kdy, to nevíme ani jeden," usmívá se kráska. 

VIDEO: Aneta Vignerová čtyři měsíce po porodu: Už nemá nahoře 25 kilogramů, ale jen polovinu!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová čtyři měsíce po porodu: Už nemá nahoře 25 kilogramů, ale jen polovinu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií