Tak tohle je fotka, která bere dech! Na instagramu totiž mladá zpěvačka Ewa Farna, co se v šoubyznysu pohybuje už od svých 13 let, zveřejnila snímek, na němž má do distingované mladé dámy velice daleko. V dobrém slova smyslu! V nařasených růžových šatičkách s dlouhými rukávy, s výraznými náušnicemi a s vlasovým stylingem á la zlatý věk Hollywoodu na něm špulí rty jako před polibkem, a předklání se tak, že dává málem nahlédnout do svého dekoltu. Zároveň však rozparek odhaluje její stehýnko, a to hodně vysoko.

Tahle mírná rebelie v rámci slušných mravů se po zásluze setkala s celou řadou obdivných komentářů, a všichni se shodovali na tom, že jí to náramně sluší. „Wow, myslím si, že kdyby byla krása trestaná, tak už jsi dávno ve vězení!“ vysekla jí poklonu jedna fanynka. A další Ewin příznivce žadonil, aby se takhle prezentovala i na koncertech. To ovšem maminka malého Artura (1), kterého má se svým životním partnerem, kytaristou Martinem Chobotem (30), odmítla: „Nedovedu si představit, že bych v tomhle zpívala více jak hodinu,“ reagovala pobaveně.

Vystupování ve vyprodaných koncertních sálech si teď kvůli koronavirové pandemii sice musela na nějakou dobu odpustit, hrát však nepřestala. Tahle dívenka, co od svého teenagerského věku doposud získala Českého slavíka i cenu Anděl, vznikl o ní dokument a založila krásnou rodinu, se totiž zúčastnila projektu Pod okny. Se svou kapelou zazpívala své nejznámější písničky před několika domovy důchodců, podobně jako její expartner Tomáš Klus (34) s manželkou Tamarou (32), zpěvačka Anna K. (55) či Ondřej Ruml (38). I tohle publikum by jistě Ewin sexy outfit potěšil!

VIDEO: Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
73 fotografií