Díky ukončení nouzového stavu a uvolňování opatření mohl konečně otevřít společnou výstavu se zpěvákem skupiny Wohnout Janem Homolou (43) nazvanou Pelmel.

„Nikde jinde mě nepozvali, tak jsem šel vystavovat tam, kde jsem vítaný,“ vtipkoval principál Semaforu, proč si vybral zrovna pražskou Galerii 1. Na otázku, jak se po dvou těžkých kolapsech organismu cítí, odvětil: „Velice dobře...“ 

Přestože na sobě nedával dát slabost, měl lehce sinalý obličej a krátce po uvedení výstavy odcházel mezi prvními. Aby taky ne, když si s ním většina lidí chtěla potřást rukou bez roušky, která by ho chránila proti nákaze koronaviru. Přitom ještě před dvěma měsíci bojoval o život.

„Březen u mě probíhal atypicky. Já, notoricky zdravej člověk, jsem strávil značnou jeho část v nemocnici. Zmocnil se mě jakýsi virus – údajně ne korona, ale i tak mě potrápil, neb se stěhoval do různých partií mého těla a bylo nutné ho lapit,“ popsal v rozhovoru pro časopis Reportér.

Na konci března se naštěstí jeho stav tak zlepšil, že mohl být propušten do domácí péče. „Polykám nejrůznější prášky, na pokyn lékařů nikam nechodím a s nikým se nestýkám,“ tvrdil ještě v dubnu. „Několikrát jsem už měl namále, ale tvářil jsem se, jako že je všechno OK. Zatím mně to všechno vyšlo, ale vím, že to takhle nemusí být navždycky,“ povzdychl si Suchý.

Jako principál Semaforu má starosti i s jeho dalším fungováním. Kvůli nouzovému stavu bylo divadlo několik měsíců zavřené a utrpělo značné finanční ztráty. „Co se finanční stránky týká, budeme mít ještě určité starosti,“ nechal se slyšet Suchý. Navíc musel odložit i premiéru muzikálu Nižní Novgorod na říjen.

VIDEO: Kohoutová pojídá placentu! A Suchý v nemocnici prosí o odpuštění.

Video
Video se připravuje ...

Kohoutová pojídá placentu! A Suchý v nemocnici prosí o odpuštění. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií