Vítězka šestého ročníku pěvecké show Barbora Piešová je za vodou. Kromě slávy a zaručené hudební kariéry si odnesla také pohádkovou výhru 2 miliony korun. S čím samozřejmě počítala, byl příval fanoušků a ctitelů, kteří ji odteď budou zahrnovat srdíčky a bohužel asi i nelichotivými fotografiemi svých intimních partií. S čím nepočítala, jsou úchylové žadonící o její negližé.

Webu Super.cz se svěřila, že jí chodí opravdu nevšední žádosti: „... jestli prodám tanga za 300 euro, nebo jestli si vyfotím chodidla,“ vyzradila některé zprávy, které by nejradši vytěsnila z hlavy. „Určitě by to bylo finančně zajímavé, posílat lidem troje tanga týdně. Ale zatím to neplánuju,“ pokračovala. Fotografie nohou jsou rovněž žádaným zbožím.

Piešová se také rozpovídala o své nově nabyté image „královny“ pódia, co se zbavila cejchu šedé myšky soutěže. Jenže novou vizáž prý opustila v šatně studia a nehodlá se k ní vracet. „Jsem Barbora Piešová, holka s keckama a kšiltovkou. Já se tak narodila, vystihuje mě to. Když se člověk na mě podívá, ví, že jsem to já. Cítím se bezpečnější,“ uzavřela zpěvačka.

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
51 fotografií