Rozrušený Bagár se s novinou hned pochlubil na sociální síti. Na videu s nápisem „Tlakkkk“ sedí stále ještě v autě a vyznává se z bezprostředních pocitů. „Tak dnes jsem dostal nejkrásnější dáreček, co jsem si mohl přát. Malinká láska je na světě, obrovskou radost máme všichni a jsem děda. Dnes je mi 43 let a jsem tam. Začíná nová etapa života, bude to moc krásný,“ říká emotivně Bagár se slzami na krajíčku.

Moniničina sestra nezůstala pozadu a také se na sociálních sítích pochlubila záběry své malé neteře. „Moje láska,“ připsala ke snímku, na němž je malá Rumia krásně vidět.

Ještě předtím o porodu přítelkyně na sociální síti promluvil otec děťátka Makhmud. Ten prozradil i to, jak dceru pojmenovali a připojil první foto. „Dnes jsem se stal ještě šťastnějším, má milovaná dcera Rumia. Dítě, to je odměna od Nejvyššího. Alhamdulillah (Chvála Bohu!)! Nyní jsem otec krásné dcery. Rozhodli jsme se dát našemu dítěti jméno mé milované mámy – Rumie. Nechť Ti Bůh dá šťastný a dlouhý život. Vítej na světě, moje drahá dcerko!“ napsal Muradov a doplnil ještě několik srdíček. 

„Nic víc neexistuje, nejkrásnější pocit na světě – moje rodina, moje láska. Děkuji, pane Bože, za ten nejkrásnější dar. Rumia Muradova, 27. 5. 2020,“ napsala pak dojatě sama Bagárová. Je vidět, že se raduje celá rodina!

VIDEO: Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství! Pavlína Horáková

Fotogalerie
56 fotografií