Ze sebevědomého sígra vyrostl pokorný a talentovaný herec a zpěvák, který si prý ale vůbec nevěří. „Žádné zásadní oplétačky se zákonem jsem nikdy neměl, ale je fakt, že jako malej a dospívající kluk jsem byl velkej sígr. Takovej malej velkej parchantík. Vyrůstal jsem na vesnici – já, moje dvojče a mí dva bratranci jsme byli postrach Lomnice. Sem tam se stalo, že jsme vyzvonili nějakou sousedku a pak na ni byli drzí, takže nás domů odvážela policie... Nikdy jsme nekradli ani nedělali nic za hranou zákona, ale takových těch klukovin bylo dost. Naštěstí jsem z toho vyrostl a polepšil se,“ přiznává Roman ve velkém rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN.

Vyrostl ale i ze sebevědomí, které bývá divokým puberťákům vlastní. Přestože má za sebou úspěšnou kariéru, nespočet hlavních rolí na divadelních prknech a nově také roli v nejúspěšnějším českém seriálu Slunečná, Tomeš si prý svými uměleckými kvalitami není vůbec jistý.

„Nevěřím si vůbec. Ale myslím, že je to vlastně dobře. V momentě, kdy si začneš věřit, tak skončíš. Znám pár takových, kteří si věří a jsou se sebou spokojení. A vím, že tím jejich cesta de facto skončila, protože právě ta nespokojenost je jakýsi hnací motor, touha se pořád zlepšovat. Takže ne, nevěřím si a ani třeba moje žena si nevěří. Tak to je,“ popisuje upřímně herec, kterému se ale i přes nízkou sebedůvěru daří v profesním i osobním životě.

Je ženatý s kolegyní Míšou Tomešovou (29), s níž má dva syny Kristiána (3) a Jonáše (1). A ačkoliv si sám sebou není stoprocentně jistý, uznává, že žije svůj vysněný život.

VIDEO: Ne vždy je to ale taková idylka! Před časem Roman přiznal krizi v manželství!

Video
Video se připravuje ...

Manžel těhotné Míši Tomešové z Ulice: Přiznal krizi v manželství! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Celý rozhovor s Romanem Tomešem najdete v pátečním Blesk tv MAGAZÍNU

A dále čtěte:

Jiří Babica je hvězdou internetu – převléká se za Bruce Willise a Johna Travoltu a napodobuje jejich slavné tance

● Jak zvládala karanténu moderátorka a herečka Laďka Něrgešová? „Měla jsem šílený strach,“ přiznává.

● Slunečná se po pauze už zase točí. Jak vypadají první dny na place?

Blesk tv Magazín
Autor:  Dana Kolářová, FTV Prima, archiv

Fotogalerie
57 fotografií