V tomhle provokativním tanečním stylu se Kaira Hrachovcová zjevně našla. „Twerk je taková moje nová vášeň,“ svěřila se herečka svým sledujícím na instagramu skrze krátké video v sekci instastories. A aby nezůstalo jen u slov, Kaira předvedla i činy. Ani na tanečním sále totiž herečka neodložila mobil. Přístroj umístila na podlahu a na v něm zabudovanou kameru pořídila sérii videí, na nichž je vidět její taneční snažení.

A jelikož twerk je styl, který se vyznačuje třesením a pohupováním hýždí do rytmu populární hudby, omezila se herečka na natáčení své spodní poloviny těla. A i když je z videí patrné, že Kaira zatím nestíhala úplně všechny krokové variace, trénink si zjevně užila. Zapotila se, udělala něco pro sebe a výběr hudby jí taky sednul. Nic tedy nebránilo tomu, aby následujícího dne vyrazila na vlnění zadečkem, na lekci číslo dvě.    

„Jdu tančit opět. Jdu jen tak tak, jdu na twerk,“ nadšeně zahlásila herečka, a jak už je zvykem většiny influencerů na sociálních sítích, i Kaira se jala popisovat, co právě dělá. A jelikož šla po ulici hlavního města, nebylo až takovým překvapením, že se na ní neocitla sama. „Tady míjím lidi. Nemám roušku do p*dele,“ ulítlo Kaiře, když jí došlo, že protijdoucí dvojice má nos i ústa zakrytá, jak si to vyžaduje aktuálně platná vyhláška. Herečka tedy mobil, kterým se natáčela, rychle sklopila a nahrávání videí ukončila, aby mohla nějak vyřešit, že na jejím obličeji rouška chybí.    

VIDEO: Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný! 

Video
Video se připravuje ...

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií