Gottová přišla s tvrzením, že v pondělí chtěla podat trestní oznámení na partnera Rezkové Mirka, který ji měl obvinit ze sexuálního obtěžování zpěvaččina syna Dominika (16). Jenže na policii na Praze 9 nepochodila, protože jí prý policista řekl, aby si vše sama vyřídila s autorem výroku.

„To přece není možné, aby se tohle stalo! Vyzývám GIBS, aby situaci prošetřila. Trestní oznámení má právo člověk podat na jakékoliv služebně a v jakoukoliv hodinu,“ podivoval se ale pro Aha! staronový přítel Rezkové. Ten tedy do sporu chce zřejmě zatáhnout Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS), tedy ozbrojený bezpečnostní sbor České republiky, jehož úkolem je kontrolní a vyšetřovací činnost příslušníků a zaměstnanců některých českých bezpečnostních sborů.

Sama Dominika má jasno, už o víkendu hlásila, že na jiné policejní služebně se jí povede od nařčení ze sexuálního obtěžování zbavit snáze. „Udělám to během tohoto týdne, ale mám náročnou práci, takže to musím časově sladit!“ plánuje si.

„Ale jedno vám řeknu – Šárka s Mirkem u mě nadobro skončili. Ty lži, co v posledních týdnech vypustili do světa, jsou nehorázné,“ dodala pro Aha! Dominika.

VIDEO: Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií