„Jsi moje máma, moje máma, kterou já mám nadevše rád…,“ tuhle písničku si obyvatelé a především obyvatelky České republiky začaly prozpěvovat v den přesně před dvaadvaceti lety. A dodnes se celkem často ozývá z éteru. Chlapcům, kteří ji v celobílých oblečcích prozpěvovali nejen svým rodičkám, mírně prořídly kštice. A vinou nezodpovědnosti a záliby Martina Kociána v návykových látkách se stali pouze trojicí. Přesto ale Aleš Lehký nezapomněl na ty, kteří nejen tuhle píseň měli rádi. „Vašek radši zazpívá a David píše texty,“ ozřejmil Aleš Lehký ve videu, které umístil na svůj facebook, proč je na něm sám.

„Tak všechno nejlepší všem maminkám. To znamená i vašim. A možná i vám, fanynkám. Protože už jste nám trochu vyrostly,“ popřál nejvýřečnější zpěvák z hudebního uskupení, který často funguje jako mluvčí kapely. „Tak někdy příště v lepších časech na koncertě,“ zakončil Aleš Lehký svůj pozdrav. Narážel tím na současnou nepříznivou situaci s šířením viru covid-19, která měla za důsledek zákaz konání kulturních akcí, a tedy i koncertů. I v roce 2020 Lunetic funguje, Martina Kociána se ale v jeho řadách fanoušci nedočkají.

Poslední pokus o návrat a zároveň poslední šanci od svých kolegů ze skupiny nezvladatelný blond rebel dostal v roce 2018. Ani té ale nedokázal využít a všem dokázat, že se skutečně změnil. David Škach, Vašek Jelínek ani Aleš Lehký tak už na zázrak nečekají a znovu se spokojili s fungováním pouze ve třech. K tomu se ostatně uchýlili už před lety, kdy Martin Kocián propadl drogám, démonu alkoholu a v osobním životě také nasekal jednu botu za druhou.      

VIDEO: Před dvěma lety si kluci z Luneticu mysleli, že bude comeback... 

Video
Video se připravuje ...

Lunetic slavili 20 let: Už jsou zase čtyři, ale... Kocián zapomněl texty! Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií