Plzeňská rodačka Kristýna Leichtová má celkem šest sourozenců, a proto si i ona vždycky přála velkou rodinu. Na sociálních sítích využila takzvané možnosti Q&A, tedy „questions and answers“, což česky znamená „otázky a odpovědi“, které jí mohli pokládat její fanoušci, a ona se poměrně otevřeně rozpovídala o tom, jaké to je být podruhé v jiném stavu. „Snažím se užít si to až do dna. Se vším, co obnáší, i s běháním kolem Dortíka,“ nechala se slyšet maminka rok a půl staré dcery Dorotky.

„Nikdy jsem si nepřipadala tak sexy, jako když jsem těhotná, a navíc si s pokorou uvědomuji, že tohle vzácný období může být naposled,“ šokovala. „Bohužel tedy musím podotknout, že mi osud do té mojí harmonie hází celkem klacky pod nohy. Ale tohle období je spojeno s neuvěřitelnou sílou, takže to dám,“ kasá se kráska známá například ze seriálu Ohnivý kuře.

V posledních dnech se navíc musí potýkat i s tvrdnutím bříška, což je jev v těhotenství bohužel dost běžný. Způsobují ho stahy dělohy a může znamenat vlastně cokoliv, od reakce těla na stres přes špatné stravování až třeba po předčasný porod.Toho se ale Leichtová nebojí. „Strach k porodu nepatří. Respekt ano! A obrovská spousta lásky, víry v sílu ženy, vědomí dítěte a moudrost přírody,“ myslí si půvabná herečka, co svá holá ňadra ukázala v komedii Účastníci zájezdu. A že to byl vskutku libý pohled…

Jak sama ale přiznala, po příchodu druhého potomka na svět se bojí jediné věci: „Abychom oběma rozdali dostatečné množství lásky,“ posteskla si Leichtová, která jinak od toho, zda bude mít doma jedno, nebo dvě děti, neočekává nějaké zásadní změny. „Neexistuje větší rozdíl mezi životem bez dítěte a životem s dítětem. Pak už to tak velký rozdíl není,“ zdůraznila.

VIDEO: Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií