Herečku se snaží podporovat, přitom má italský podnikatel Vito sám nyní starostí až nad hlavu. Jednak žije v Itálii, kterou pandemie koronaviru sužuje nejvíc ze všech zemí. Umírá tam denně spousta lidí, přirozeně se bojí o své blízké. A hlavně – podniká v cestovním ruchu, který obavy z nákazy v současné době zcela zmrazily. Jako hoteliér má proto oprávněný strach z budoucnosti.

„Přesto mi denně volá, dokonce i několikrát, a povzbuzuje mě,“ svěřila se herečka, která má o svého milence strach. Stejně tak o jeho tatínka, kterému už pomalu táhne na osmdesát let. „Vito je má jediná opora. Je neskutečný optimista, to je velký dar. Dělá mi každý den navzdory truchlivým skutečnostem krásný,“ chválí Dáda Vita.

V poslední době spolu dokonce vaří. „Naposledy to bylo panna con prosciutto,“ říká. „Pustím mobil a jsme ve spojení. Vidíme se a můžeme si povídat z očí do očí,“ chválí současné technické možnosti Dáda. Díky lásce přišla všem vymoženostem na chuť.

Syn Felix (36) své mamince podle možností občas přiveze ukázat vnuky. Dcera Anička, hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde představuje prostořekou sestřičku Radku, skončila předepsané chemoterapie. Nyní musí ještě na operaci, při níž jí odstraní nádor. „Nezlobte se, nechci o tom mluvit. Nemohu. Ale pevně věřím, že se Andulka uzdraví,“ uzavírá Dáda s nadějí. I tuto tíhu na duši jí Vito pomáhá nést. Aničku zná od jejích tří let.

Fotogalerie
51 fotografií