Procházka je teď to poslední, co by pro Jiřinu připadalo v úvahu. Dcera legendárního Hurikána musí být v naprosté izolaci, aby se nenakazila nebezpečným koronavirem. „Ani nechodím ven. Vůbec mi to nedoporučili, protože tři týdny jsem byla ve vinohradské nemocnici na silných antibiotikách. Cítím se výrazně líp, ale mám přece jen strach, aby mi to nějaký bacil ještě nezhoršil,“ prozradila deníku Aha! skladatelka s tím, že stopku dostaly i kontroly operovaného břicha.

17 dní v nemocnici

„Pan profesor Gürlich, který se o mě celou dobu skvěle staral, mi volal, že bude lepší, když v té čekárně vůbec nebudu sedět, protože imunitu mám teď velmi špatnou,“ dodala. S čím konkrétně ji ale akutně odvezli rovnou na sál, komentovat nechtěla. „Vůbec se v podstatě o slepé střevo nejednalo, pouze si to zpočátku mysleli. Ve špitále jsem strávila přes 17 dní, kdyby to byl slepák, tak bych byla za dva dny doma,“ dodala Jiřina, která nijak netajila, že na tom byla špatně.

Bylo to na hraně

„Bylo to velmi náročné. Bylo to dost na hraně všeho a jsem strašně ráda, že jsem na tom líp. Nechci to nějak veřejně pitvat, jsem dost pověrčivá,“ uzavřela. Na tátu Dalibora Jandu se tak nejdřív trošku zlobila, že samým strachem o ni všechno prozradil na oslavě narozenin Retro TV. „Promiňte musím za dcerou. Je v nemocnici se slepákem,“ zahlaholil tehdy do mikrofonu a utíkal celý bledý pryč. Teď musí strachy umírat ještě mnohem víc...

Fotogalerie
23 fotografií