Podle všeho Nikola ale žádnými příznaky netrpí. „Jsem do pondělka v karanténě. Nebyla jsem nikde v zahraničí, ale shodou blbých náhod jsme s Kubou jeli tím taxíkem, tím Uberem,“ přiznala v instastories Shopaholic Nicol.

Ta tvoří moderátorskou dvojici ve Snídani s Novou spolu s Milanem Peroutkou (29). „Nemáme žádné příznaky, do konce karantény máme pár dní,“ odtajnila na sociální síti o stavu sebe a svého přítele.

Když si jednou objednala odvoz Uberem, netušila, že šofér je nakažený koronavirem. Ostatně ani on nic takového nečekal vzhledem k tomu, že nebyl nikde v zahraničí. V současnosti ale muž leží ve vážném stavu v nemocnici.

„Stalo se to, teď už ani nevím kdy. Jeli jsme s ním 2. 3. Já v té době měla ještě otravu jídlem, takže jsem byla oslabená. Tím víc jsme pak ale měli z toho bobky,“ doplnila Nikola, která je zatím stále v karanténě, ale věří, že to bude v pohodě.

„My jsme to ještě celé sledovali, příběh toho taxikáře, nejdřív ani nebylo jasné, že je to Uber. Pak mi Kuba volal, že mu volali z hygieny a jsme jedni z 90 lidí, co s ním jeli. Celé dny teď čteme články, koukáme na televizi. Rozhodně respektuju všechna rozhodnutí vlády. Je potřeba být opatrný a důsledný," nepodceňuje situaci Čechová, která se ze všeho vypovídala na instagramu. Do Snídaně s Novou by se prý měla vrátit za týden. 

VIDEO: Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet 

Video
Video se připravuje ...

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií