I přes rozhodně neveselou atmosféru, která teď celosvětově panuje vinou šíření zákeřného viru, jsou chvilky osobního štěstí, které je třeba si vychutnávat. Své o tom ví Aneta Vignerová, která je po porodu syna stále ještě v šestinedělí. A tak i kdyby nebyl vyhlášen aktuální nouzový stav, modelka by se rozhodně nepouštěla do „žádných větších akcí“. Většinu dne by tak jako tak Aneta Vignerová trávila doma.

Naše domácí karanténa. Pevné nervy a hodně sil, ať to zvládneme přečkat!“ Vyslovila Aneta Vignerová přání skrze svůj instagram, které připojila k fotce, na níž je k vidění kromě ní i syn Jiřík. Ten modelce spokojeně dřímá na paži. Fotka nezůstala bez odezvy. Fanoušci vesměs pozitivně kvitují Anetinu štíhlou postavu krátce po porodu a rozebírají podobu malého Jiřího. „Celý tatínek,“ myslí si jedna z fanynek. „Celý tatínek! Jako u nás,“ přidala názor další. 

Aneta Vignerová se stala maminkou letošního 22. února. Otcem jejího prvorozeného syna Jiřího je scénárista Petr Kolečko (35). Jméno synovi novopečení rodiče vybrali po dědečkovi, spisovateli Jiřím Kolečkovi (76).

VIDEO: Těhotná Vignerová s Kolečkem na plese: Na porod se ještě necítím

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Vignerová s Kolečkem na plese: Na porod se ještě necítím. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií