Loni na karlovarském festivalu, kde Tereza Ramba byla těhotná, se dámy netajily, že k sobě mají blízko. Několikrát společně zašly na oběd a paní Dáša Tereze láskyplně hladila rostoucí bříško.

I na Lvech měly dámy k sobě blízko, a to i přesto, že obě byly nominované v jedné kategorii a vyhrát může vždy jen jedna.

„Já to přeju Terezce, my jsme kamarádky, zrovna dnes jsme si volaly,“ netajila se při příchodu do Rudolfina Havlová, která si v průběhu přenosu musela odskočit na toaletu, ale spletla si dveře a zaplula na pánské. Po chvilce za ní dorazila Tereza Ramba, které Dagmar otevřela dveře s vykasanými šaty nad kolena a odhalila tělové podkolenky.

Rozjařené herečky po chvilce toalety opustily. Po skončení se bývalá první dáma vypravila do VIP prostoru na večírek, kde se jí udělalo špatně a sesunula se k zemi. Po okamžiku šoku se však její okolí duchapřítomně vzpamatovalo a přispěchalo Dagmar Havlové na pomoc. Po malé chvilce byla za podpory kolegů odvedena z Rudolfina, kde na ni čekala oficiální limuzína večera a odvezla ji domů do Střešovic.

VIDEO: Dagmar Havlová se vrátila k dabingu! Prozradila, jaký na to má fígl!

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová se vrátila k dabingu! Prozradila, jaký na to má fígl! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií