„Před nedávnem jsem prodělala mozkovou mrtvici, naštěstí vše dobře dopadlo, ale ještě stále se léčím. Dávám se dohromady za pomocí svých synů. Malinko mi zůstala ochrnutá spodní část levé ruky. Ale věřím, že brzy se dá vše do pořádku,“ prozradila Blesku dnes už bývalá Hůlkova manažerka.

„S Danem jsme se rozešli v dobrém a jsme stále přátelé. Do budoucna mu přeji jen to nejlepší, i jeho celé rodině, a nadále Dana budu jako jeho kamarádka podporovat,“ svěřila Perková, která se chystá stát se babičkou na plný úvazek. „Nyní budu mít větší možnost užívat si své malé vnučky a těšit se na další vnoučata,“ uzavřela.

„Ano, spolupráce byla ukončena ze strany Štěpánky, stojí za tím zdravotní důvody. Mrzí mě to...,“ řekl Blesku zpěvák. „O veškerou agendu, webové stránky a sociální sítě se bude starat spolu se mnou výhradně moje manželka Barbora Klement Hůlková,“ oznámil Dracula, který má s ženou dceru Rozárku (2).

Nebyla to první změna...

Rozchod kvůli sexu

Spolupráce s bývalou manažerkou Michaelou Kocourkovou (34) nedopadla úplně nejlépe. Tvrdila, že jí měl dlužit peníze. „Měli jsme spolu jen pracovní a přátelský vztah a bohužel došlo k tomu, že se do mě nepříčetně zamilovala, rozhodl jsem se tedy naši spolupráci ukončit,“ říkal v roce 2016 Hůlka. Kocourková to ale odmítla: „Rok se mnou spal a když začal znovu vydělávat honoráře ve stovkách tisíc, sdělil mi, že nejde slučovat práce a soukromí.“

Obří dluhy

Svého času dělala na chvíli Hůlkovi manažerku bývalá producentka divadla Hybernia Ema Krahulíková (58). Ale i tam byly problémy. Kvůli obrovským dluhům producentky Krahulíkové skončil jen pár dní před premiérou muzikál Robinson. O práci přišel právě Hůlka, ale také Kateřina Brožová (52), Miroslav Etzler (55) a stovka dalších umělců.

VIDEO: Daniel Hůlka: Promluvil o svém návratu k opeře. 

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka: Promluvil o svém návratu k opeře. Veronika Kuželková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií