Není to ovšem tak, že by přispěvatele na hereččin instagram znepokojoval fešák, kterého si Nikol na dovolenou do Portugalska vzala s sebou. Skalním fanouškům blonďaté herečky leží na srdci jiná věc. Ti, kteří její nejen profesní počínání, ale i osobní život sledují už nějakou dobu, vědí, že svého prvního syna Mathiase si Nikol „přivezla“ rovněž z dovolené. Respektive s tehdejším snoubencem Martinem Kynclem zadělali na miminko právě v exotickém ráji.

A tak si na základě předchozích zkušeností někteří fanoušci neodpustili svá varování. „Boží, moc vám to sluší. Jen pozor, ať si zase nepřivezete nějaký ten dáreček,“ zní hned první vtipný komentář pod společnou fotkou Nikol a její nové lásky. Na té se dvojice romanticky prochází po pláži při západu slunce. „Bude další sourozenec,“ raduje se pod tímtéž snímkem jiná fanynka, jako by to už byla hotová věc.

Poprvé Nikol otěhotněla na podzim roku 2016, když si užívala romantickou dovolenou v Thajsku. Na tehdejší dovolené se odehrály dvě zásadní věci pro hereččin život. Kromě početí syna se Nikol také zasnoubila. Ke svatbě sice nikdy nedošlo a naopak následoval rozchod, v červenci 2017 se ale stala maminkou chlapce, bez kterého by si už dnes nikdo neuměl Nikolin instagram vůbec představit.  

VIDEO: Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap! 

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
45 fotografií