A stačilo k tomu pár výjimečně kritických slov na adresu její postavy poté, co se ukázala na Česko-Slovenském plese, na kterém působila téměř průhledně. Přestože na sobě měla šaty bílé barvy, o které je známo, že rozšiřuje, mnoho přítomných hubená postava Nikol Švantnerové dohnala k myšlenkám, zda se jí nevrátila mentální anorexie. Že jí v začátcích své modelingové dráhy trpěla, modelka už kdysi přiznala. A je známým faktem, že jakmile někomu lékař diagnostikuje poruchu příjmu potravy, bývá to celoživotní boj.

Je jasné, že štíhlá postava je jedním ze základních předpokladů pro vydělávání peněz coby modelka. A uhlídat, aby nízké číslo na váze nebylo za hranou toho, co je zdravé, není snadné. O to míň, když člověk zváží mladý věk, ve kterém dívky do modelingu vstupují. Není proto divu, že k postavě Nikol Švantnerové jsou zraky lidí v jejím okolí upřeny o to pozorněji.  

Kdykoli má modelka příležitost, dušuje se, že je s jejím mentálním i fyzickým zdravím vše v pořádku. Svou vyhublost připisuje sportu. „Vždy budu pro někoho moc hubená, málo vyrýsovaná, s malým zadkem a podobně. Ale pro mě je nejdůležitější to, že já jsem sama se sebou spokojená, cítím se dobře a jsem pyšná,“ vypsala se ze svých aktuálních pocitů Nikol Švantnerová na instagramu. Na druhou stranu ale všichni víme, že svaly se dělají v posilovně, zatímco štíhlé tělo je spíš záležitostí přísného jídelníčku...   

VIDEO: Nikol Švantnerová s přítelem na plese

Fotogalerie
51 fotografií