Domů letěl v „pamperskách“, z letiště rovnou do nemocnice na infekční. Když bolesti nepolevovaly, zavolala manželka Dana (64) zesláblému Milanovi sanitku.

„Byl jsem už dehydrovaný, proto mi dali kapačky. Průjem ale neustával, tak mě převezli do větší nemocnice v Phúketu. Tam, kde ležel taky Lukáš Krpálek. Pořád mi bylo moc zle,“ vzpomíná na nepříjemné chvíle v Thajsku zpěvák. Navíc se přiblížil den odletu.

„Danča jela sto padesát kilometrů sama do hotelu sbalit nám kufry. Thajci mě ovšem nechtěli z nemocnice propustit, musel jsem podepsat revers,“ popisuje hrůzné okamžiky daleko od domova Drobný.

Po strastiplné mnohahodinové cestě, kterou strávil pro jistotu v plenkových kalhotkách, ho hned po přistání v pražské Ruzyni odvezli na infekční oddělení do Nemocnice Na Bulovce. „Prý mi už hrozilo kvůli dehydrataci onemocnění ledvin a následná dialýza. Prali mi do každé ruky dvě infuze!“ dodává zpěvák.

To celé navíc v době, kdy Bulovka začala prošetřovat první pacienty s podezřením na nákazu čínským koronavirem! Zpěvák proto rád rychle upláchl s ujištěním, že u něj jde o salmonelózu.

Salmonelóza je označení pro akutní průjmová bakteriální onemocnění způsobovaná netyfoidními bakteriemi rodu Salmonella. Šíří se vodou či zkaženou potravou.

Příznaky: průjem, horečky, zvracení, nevolnost. Kvůli dehydrataci bývá nutná hospitalizace.

VIDEO: Drobný zveřejnil svůj dárek Gottovi: A poslal mu mafiánský vzkaz!

Video
Video se připravuje ...

Drobný zveřejnil svůj dárek Gottovi: A poslal mu mafiánský vzkaz! Petr Macek, David Turek

Fotogalerie
43 fotografií