Mít za zeťáka syna někdejšího profesionálního tenisty a bývalé modelky, to se zdá jako ideální kombinace. Do této role by se zjevně ráda dostala Jitka Schneiderová. Svatební zvony ovšem zatím nezní. Překážkou je totiž hned několik věcí. V cestě sňatku stojí především to, že hereččině dceři Sofii je pouhých třináct let. Jitka si proto poslední rok náctiletého Tobiase pro svou dceru pouze „zamluvila“.  

„Terezko, zamlouvám si Tobiase pro mou Sofii! Díky a pa,“ zanechala Schneiderová komentář na instagramu u fotky mladého fešáka. Navíc než by mělo dojít k výměně prstýnků a souhlasnému „ano“, bylo by záhodno, aby se Sofie s Tobiasem vůbec potkali. Vzhledem k tomu, že modelčin syn studuje v Anglii a hereččina dcera chodí na místní základní školu, jejich cesty by nebylo tak snadné propojit.

Je tedy jasné, že tyhle děti slavných rodičů se nejblíž uzavření manželství dostanou nejspíš právě tímhle komentářem. Od Jitky Schneiderové je to ale rozhodně milý a kreativní způsob, jak dát Tereze Maxové najevo, že se Tobias povedl.   

VIDEO: Františka Čížková zpovídá Jitku Schneiderovou: Promluvily o závažném problému!

Video
Video se připravuje ...

Františka Čížková zpovídá Jitku Schneiderovou: Promluvily o závažném problému! Františka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
20 fotografií