Dcera Felixe Slováčka (76) a Dády Patrasové (63), které lékaři diagnostikovali nádor na prsu, už má za sebou první chemoterapii. Také si oholila hlavu, a tak nemoc už nemohla moc dlouho tajit. Delší dobu už to ale ví její kolega a kamarád Milan Peroutka (29). „O nemoci Aničky už nějaký pátek vím. Řekla mi to jako jednomu z prvních lidí,“ přiznal webu Super.cz herec a zpěvák.

Znají se léta, nejen z divadelních prken, ale i z koncertů. „Myslím, že dobře ví, že jsem tu pro ni,“ myslí si představitel Jonáše z Ordinace, který věří, že se Slováčková uzdraví. „Jsem přesvědčen, že to zvládne. Vlastně o tom nepochybuji. Je to velká bojovnice a já se snažím všechno zlehčovat a brát s humorem sobě vlastním, protože jsem si jistý, že právě tohle potřebuje.“

Stejně tak se blondýnka nechala slyšet, že nehodlá brzdit pracovně. „Nazkoušeli jsme spolu během pár let tři představení a patří mezi mé nejbližší lidi v těchto šílených vodách šoubyznysu. Aktuálně spolu jedeme Film Music Tour a buďte si jisti, že na tom se nic nemění,“ potvrzuje Peroutka.

„Anička už má hezkou paruku a já se těším, že si spolu opět zazpíváme s moravským bass bandem a velkým filmovým plátnem, a to známé filmové hity. Šíleně smutnou princeznu, Pomádu, Hříšný tanec. Všechno bude,“ těší se zpěvák a nepřipouští si možnost, že by se muselo něco rušit.

Tedy až na společný výlet na hory. „Jen v březnu nakonec nepojedeme do Itálie na hory, na což se opravdu těšíme celý rok, protože naposledy nám to vyšlo doslova na pár dní. Ale co už, určitě si to někdy vynahradíme,“ dodal pro Super.cz Milan.

VIDEO: Anna Slováčková na party připomínala Dádu! Vypadala jako princezna!

Video
Video se připravuje ...

Anna Slováčková na party připomínala Dádu! Vypadala jako princezna! Thomas Kruchina

Fotogalerie
38 fotografií