Hvězda filmových Bobulí se na sociální síti pochlubila fotkou, kde už je opravdu více než patrné, že je těhotná! Dokonce si z toho sama dělá legraci. „Máma říkala, ať prej si tu maketu už sundám,“ vtipkovala Tereza, která se proslavila pod jménem Voříšková, ale poté, co se letos v létě provdala za tanečníka Matyáše Rambu, používá jeho příjmení. Ostatně i v příspěvku mu vyznává lásku prostřednictvím hashtagů. 

Je vidět, že je i s pořádným pupíkem opravdu spokojená. Vzhledem k tomu, že bříško jí jde hodně dopředu, nabízí se otázka, zda to znamená, že se jí narodí chlapeček, jak se dle lidových tipů traduje. Podobný nápad už měli někteří lidé i v komentářích pod fotkou na sociální síti. „Tipuju kluka,“ napsala například Žaneta a další dáma také odhadovala: „To bude chlap!“

Ostatně i na instastories už bylo vidět, že kráska z pohádky Peklo s princeznou už chystá miminku pokojík. Mnoho neodtajnila, ale podle některých detailů v modré barvě by se dalo také odhadovat, že nosí pod srdcem chlapečka.

Všichni se ale shodují na tom, že to herečce velmi sluší. Včetně Tamary Klusové (31), která napsala: „Jsi překrásná!“ Herečka Andrea Kerestešová Růžičková (35) zareagovala zase barevným srdíčkem.

VIDEO: Tereza Voříšková: Žárlila na doprovod svého ex Vojty Kotka!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková: Žárlila na doprovod svého ex Vojty Kotka! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií