Je jí teprve 19 let, ovšem kosmetických úprav a plastických operací má za sebou více než většina obyčejných smrtelnic za celý svůj život. Řeč je o české Barbie Gabriele Jiráčkové, která funguje pod pseudonymem Lolo Ta Bella, a přibližně od patnácti let si dává záležet na tom, aby se svým vzhledem co nejvíce přiblížila slavné panence.

Podobně dlouhou dobu stojí po boku umělým dojmem působící blondýnce její přítel, architekt Maxmilián Semela. Ten se netají tím, že Jiráčková je nejen jeho láskou, ale zároveň i pracovním projektem. Zkrátka někdo v jeho oboru předělává domy, on se mimo toho zaměřil na transformaci své přítelkyně.

Jak se však nyní ukázalo, v plastikách nepodporuje jen Gabriel, ale i sám má už nějaké za sebou, což je u mužů i v dnešní době stále méně časté než u žen. Tuhle pikantnost na něj prozradila sama Jiráčková, když se jí fanoušek na instagramu zeptal, jestli by její přítel také toužil po nějakém vylepšení v rukách plastických chirurgů.

A odpověď byla překvapivá. „On už to má pár let za sebou,“ napsala česká Barbie. Není divu, že otázka, co si nechal její partner udělat za operace, na sebe nenechala dlouho čekat. „Chirurgickou korekci horní čelisti a nos. A pak že jsou úpravy jen pro ženy,“ odpověděla na instagramu blondýnka, s umělým poprsím velikosti číslo 8.

Sama naopak překvapila tím, že si jeden, dost razantní chirurgický zákrok, který původně plánovala v budoucnu podstoupit, rozmyslela. Gabriel se netajila tím, že by si jednou chtěla nechat vyoperovat několik žeber, aby pak její pas působil stejně tak nepřirozeně úzce, jako je tomu právě u slavné panenky. To se ale nakonec nestane! „Čím víc mých známých to podstupovalo, tím více jsem o tom nějakou dobu uvažovala, ale později jsem si díky nim uvědomila, že je to spíš rozmar a zas tak velký efekt to nemá ve srovnání s tím, jaká to nese rizika. Takže z toho asi nic nebude,“ dostala nejspíš rozum mladičká prsatice Jiráčková.

VIDEO: Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
56 fotografií