S herečkou Adélou Gondíkovou (46) randil Jiří Langmajer od roku 2011, tedy osm let, než se nakonec odhodlal posunout jejich vztah na další úroveň a z partnerky udělal manželku. Po svatbě byl navíc pro tři stovky svatebních hostů připravený koncert skupiny J.A.R. s podtitulem Kouba se žení, což byl odkaz na slavnou Langmajerovu roli záletného výsadkáře z komedie Copak je to za vojáka.

Tři měsíce po veselce novomanželka Gondíková přiznala, jak to u nich doma chodí... A jsou to skutečně velice šokující slova! Adéla mu po svatbě notně přitáhla otěže!

Na otevíračce nové prodejny luxusní kosmetiky se totiž sestra neméně známého Dalibora Gondíka (49) rozpovídala o tom, jak pro svého muže nakupuje vše potřebné – o chod domácnost se však překvapivě stará on! „Je to skvělé. Jirka je strašně hodný člověk a nestraní se v domácnosti skoro ničeho. Rád drandí po bytě s vysavačem, stará se o zahradu, prostě paráda. Jen s vařením je to u něj trošku horší, ovšem když ho po telefonu navedu, co a jak má udělat, tak to zvládne. Prostě spokojenost,“ tvrdí herečka, která zazářila v jedné v řad soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Těžko uvěřit, že by byl „Langoš“ taková hospodyňka, že? Vždy usměvavá herečka si svého novomanžela však jaksepatří hýčká. „Krémíky a podobné zušlechťovací věci používám, a jako správná novomanželka nezapomínám ani na svého muže. Když už vyrazím na nákup, přihodím i něco pro něj,“ přiznala tmavovlasá umělkyně, která při této příležitosti také poprvé ukázala na veřejnosti svůj snubní prstýnek. Vedle zásnubního kroužku s velkým kamenem nosí od července na prsteníčku také elegantní prsten z bílého zlata osázený menšími třpytivými kamínky...

VIDEO: Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video
Video se připravuje ...

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera Divadlo v Rytířské

Fotogalerie
37 fotografií